Στην Κύπρο την Τετάρτη ο Νίκος Δένδιας - Θα συναντηθεί με τον Προέδρο Χριστοδουλίδη και τον Υπ. Άμυνας
Επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει αύριο, Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας.
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση της «προεδρίας» στην συνάντηση με την Ειδική Εκπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο επίκεντρο ήταν η ανταλλαγή απόψεων για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Κυπριακό και τα θέματα των ΜΟΕ.
Στην συνάντηση ήταν παρόντες ο εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Μπαρίς Μπουρτζιού, η συντονίστρια των Τεχνικών Επιτροπών και ειδική σύμβουλος του Τ/κ ηγέτη, Μελτέμ Ονουρκάν Σαμανί καθώς και άλλα μέλη της τ/κ διαπραγματευτικής ομάδας.
(ΚΥΠΕ/ΡΠΑ/ΓΧΡ)
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις