«Μίλησε» και πάλι η έδρα στους τελικούς της Β1 Κατηγορίας των ανδρών

«Μίλησε» και πάλι η έδρα στους τελικούς της Β1 Κατηγορίας των ανδρών

Η έδρα είχε και πάλι τον πρώτο λόγο και στον δεύτερο αγώνα, για την τελική φάση των πλέι-οφ, στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών της Β1 κατηγορίας.

Στην αναμέτρηση που έγινε στην έδρα του Αχιλλέα Καϊμακλίου, οι γηπεδούχοι νίκησαν τον ΑΠΟΠ με σκορ 36-32, μετά από μιαν συναρπαστική αναμέτρηση που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ενώ και το σκορ του αγώνα, ήταν αρκετά χαμηλό.

Έτσι, το σκορ των νικών είναι πλέον στο 1-1 και ενώ η σειρά μεταφέρεται στην Πάφο, όπου στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου στις 19:30, ο ΑΠΟΠ θα είναι γηπεδούχος.

Τον τίτλο θα κατακτήσει η ομάδα που θα φτάσει στις τρεις νίκες.

Αποτελέσματα (Τελική φάση πλέι-οφ):

1ος Αγώνας: ΑΠΟΠ – Αχιλλέας Καϊμακλίου 66-41

2ος Αγώνας: Αχιλλέας Καϊμακλίου – ΑΠΟΠ 36-32

Η συνέχεια:

3ος Αγώνας: ΑΠΟΠ – Αχιλλέας Καϊμακλίου (09/05/2019 – 19:30)

4ος Αγώνας: Αχιλλέας Καϊμαλίου – ΑΠΟΠ (12/05/2019 – 19:00)

Πηγή: basketball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

Οι πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό ανέδειξαν, για ακόμη μια φορά, το πόσο «ευάλωτη» είναι η κρατική μηχανή, σε ζητήματα πολιτικής προστασίας, την ανάγκη για ουσιαστικό συντονισμό, αλλά και τις αδυναμίες που παραμένουν διαχρονικά άλυτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE