ΛΕΥΚΩΣΙΑ - Χάθηκαν τα ίχνη 31χρονης - Λείπει τρεις ημέρες από τον χώρο διαμονής της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - Χάθηκαν τα ίχνη 31χρονης - Λείπει τρεις ημέρες από τον χώρο διαμονής της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Λείπει από τον χώρο διαμονής της από τις 4 Μαΐου 31χρονη. 

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι ελλείπει από το χώρο διαμονής της στη Λευκωσία, από τις 11:00 της 4ης Μαΐου 2019, η Habtemariam Araya, ηλικίας 31 ετών, από την Ερυθραία.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως ύψους 1.50μ. περίπου, μελαμψή, λεπτής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μακριά μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22802380, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE