Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων
Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, αναφέρει η Αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο 56χρονου στην θάλασσα παρά τον Αερολιμένα Λάρνακας.
Μιλώντας το πρωί της Τρίτης (7/5) στην «Πρώτη Ενημέρωση» του ΡΙΚ, ο κ. Τράγκολας περιέγραψε πως αρχικά το Σόναρ εντόπισε την βαλίτσα.
Στην συνέχεια, εξήγησε πως όταν εντοπίστηκε η βαλίτσα, δεν γνώριζαν το ακριβές μέγεθός της και όταν ο δύτης έφθασε στο σημείο, η πρώτη ερώτηση που του έγινε από το κέντρο συντονισμού, ήταν τι μέγεθος είχε.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Συγκλονιστικές στιγμές – Αγκαλιάστηκαν όλοι μετά την ανάσυρση της δεύτερης βαλίτσας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Όπως εξηγεί ο κ. Τράγκολας, όταν τους έδωσε τις διαστάσεις στο περίπου, κατάλαβαν αμέσως ότι επρόκειτο για το μωρό.
«Καταλαβαίνεται τα συναισθήματα που πήγασαν από αυτή την πληροφορία που έδωσε», είπε ο διευθυντής της Πυροσβεστικής.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Πρόκειται για σορό παιδιού το πτώμα που βρέθηκε εντός της 2ης βαλίτσας
«Είδα τον Ισπανό να δακρίζει, τον χειριστή του Σόναρ» σημείωσε ο κ. Τράγκολας: «τότε κατάλαβα ότι δίπλα μας είχαμε έναν σωστό συνεργάτη, με αισθήματα».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις