Ο όρος στη συμφωνία για Πιέρο Σωτηρίου που (πιθανόν) να φέρει κι άλλο ΧΡΗΜΑ στον ΑΠΟΕΛ!

Ο όρος στη συμφωνία για Πιέρο Σωτηρίου που (πιθανόν) να φέρει κι άλλο ΧΡΗΜΑ στον ΑΠΟΕΛ!

Ο τίτλος του πρωταθλητή που κέρδισε ο Πιέρος Σωτηρίου με την Κοπεγχάγη σημαίνει αυτόματα και οικονομικό κέρδος για τον ΑΠΟΕΛ.

Κι αυτό γιατί στη συμφωνία με την Κοπεγχάγη υπάρχει όρος να δίνουν οι Δανοί 250.000 χιλιάδες ευρώ στον ΑΠΟΕΛ κάθε φορά που μπαίνουν σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση εισόδου της Κοπεγχάγης σε όμιλο του Γιουρόπα το ποσό είναι 100.000 ευρώ.

Βέβαια υπάρχει και ένα όριο στο ποσό που μπορεί να πάρει ο ΑΠΟΕΛ και αυτό είναι οι 600.000 ευρώ οπότε εάν ο Πιέρος παίζει κάθε χρόνο ομίλους με την Κοπεγχάγη δεν θα συνεχιστεί επ αόριστον αυτή η συμφωνία αλλά μέχρι να φτάσει το ποσό των 600 χιλιάδων.

Δείτε επίσης: Πρωταθλητής με ΣΤΥΛ ο Πιέρος! Η πρώτη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ του – Αποκλειστικά πλάνα από το πανηγύρι τίτλου (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE