ΚΥΠΡΟΣ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες - Δεν εντόπισαν την τρίτη βαλίτσα

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες - Δεν εντόπισαν την τρίτη βαλίτσα

Δεν έφεραν αποτέλεσμα οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, την Δευτέρα (06/05), παρά το γεγονός ότι εντοπίστηκε αντικείμενο και σηματοδοτήθηκε με την βοήθεια του συστήματος sonar.  

Οι ερευνητές καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για εντοπισμό και ανάσυρση της τρίτης βαλίτσας από τον βυθό της Κόκκινης Λίμνης. Εντός της βαλίτσας και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός της 30χρονης Μαρικάρ, θύμα του καθ’ ομολογία δολοφόνου επτά γυναικών και επτά παιδιών. 

Μέχρι στιγμής από την Κόκκινη Λίμνη έχουν ανασυρθεί δύο βαλιτσες, εντός των οποίων υπήρχαν οι σοροί μιας γυναίκας και ενός παιδιού. Στο παρόν στάδιο δεν έχουν ταυτοποιηθεί επιστημονικά οι δύο σοροί, ωστόσο στοιχεία προδίδουν ότι πρόκειται για την σορό της 36χρονης Λίβιας και της 8χρονης κορούλας της Έλενας - Ναταλία.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE