Η ΓΚΟΛΑΡΑ που επισκίασε τις «βολίδες» Νέμετς και Νικόλα Ιωάννου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΓΚΟΛΑΡΑ που επισκίασε τις «βολίδες» Νέμετς και Νικόλα Ιωάννου (ΒΙΝΤΕΟ)

Το δεύτερο τέρμα του Ιωάννη Πίττα της Ένωσης σε βάρος του Ερμή αναδείχτηκε ως το κορυφαίο της 8ης αγωνιστικής της Β΄ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

Δεύτερο καλύτερο τέρμα, αυτό που πέτυχε ο Νικόλας Ιωάννου του ΑΠΟΕΛ σε βάρος του Απόλλωνα και τρίτο καλύτερο τέρμα, το απευθείας φάουλ του Άνταμ Νέμετς της Πάφου σε βάρος της Ανόρθωσης.

Τα καλύτερα τέρματα της αγωνιστικής επιλέγονται κάθε αγωνιστική από την Σχολή Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ με τη χορηγία της Bet On Alfa.

Δείτε το video με τα καλύτερα τέρματα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη συνάντηση με Έρχιουρμαν: Ειλικρινά ευελπιστώ να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα

ΠτΔ πριν τη συνάντηση με Έρχιουρμαν: Ειλικρινά ευελπιστώ να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα

Tην ελπίδα να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα από τη σημερινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, λίγο πριν αναχωρήσει για το τετ-α-τετ στην προστατευμένη από τα Ηνωμένα Έθνη περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE