Ποια ομάδα θα ζητήσει ξένο διαιτητή για τον επόμενο αγώνα

Ποια ομάδα θα ζητήσει ξένο διαιτητή για τον επόμενο αγώνα

Ξένους διαιτητές θα ζητήσει ο Ερμής από την ΚΟΠ αντιδρώντας στην ανακοίνωση της Ανόρθωσης η οποία κάνει λόγο για κιτρίνισμα παικτών της που έγιναν στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ.

Αυτό δήλωσε πριν λίγο ο αναπληρωτής πρόεδρος του Ερμή Μιχάλης Ανδρέου σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις « αν δείτε την ανακοίνωση της Ανόρθωσης κάνει λόγο για κιτρίνισμα παικτών της , έτσι και εμείς για να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας , θα ζητήσουμε να έρθει ξένος διαιτητής στον συγκεκριμένο αγώνα γιατί η Ανόρθωση βάζει πίεση στους Κυπρίους διαιτητές για τον αγώνα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής πρόεδρος του Ερμή. 

Πανίκςο Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες από ΗΕ για το Κυπριακό

ΠτΔ: Συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες από ΗΕ για το Κυπριακό

Συνεχίζεται η πυρετώδης προετοιμασία, έτσι ώστε την εβδομάδα της Γενικής Συνέλευσης, να προκύψουν κάποια αποτελέσματα που θα οδηγήσουν στον επιθυμητό στόχο που είναι η ανακοίνωση για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.