ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Universal Life: Χρυσός Χορηγός της Κυπριακής αποστολής στον τελικό του Παγκοσμίου Διαγωνισμού Ρομποτικής «First Tech Challenge» 

Universal Life: Χρυσός Χορηγός της Κυπριακής αποστολής στον τελικό του Παγκοσμίου Διαγωνισμού Ρομποτικής  «First Tech Challenge» 

Συνέχεια στη χρυσή χορηγία της κυπριακής αποστολής “Epiteugma Revved Up” έδωσε η Universal Life, δείχνοντας για μια ακόμα φορά την έμπρακτη στήριξη της σε διοργανώσεις που ενθαρρύνουν την κινητοποίηση της νέας γενιάς σε θέματα εκπαίδευσης και καινοτομίας.

Η Κυπριακή αποστολή, με τη συμμετοχή μαθητών του Εκπαιδευτικού Κέντρου ‘Επίτευγμα’ κατάφερε να κερδίσει το INSPIRE AWARD στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ρομποτικής «First Tech Challenge FTC 2019», ο οποίος διεξήχθηκε στη Ισπανία στις 5-6 Απριλίου 2019. Κατόπιν αυτής της πολύ τιμητικής διάκρισης, η ομάδα εκπροσώπησε την χώρα μας στον μεγάλο τελικό του Παγκόσμιου Διαγωνισμού First Tech Challenge στο Detroit των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στις 24-27 Απριλίου όπου και βραβεύτηκε με το ειδικό βραβείο JUDGES AWARD STEM BEYOND BORDERS. Η Universal Life, στα πλαίσια των ενεργειών της γύρω από την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, ήταν χρυσός χορηγός και για τις δύο συμμετοχές της Κυπριακής αποστολής.

Ο Διευθυντής του Εκπαιδευτικού κέντρου ‘Επίτευγμα’ κ. Σταύρος Χαραλάμπους, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την Universal Life η οποία για δεύτερη συνεχή χρονιά στήριξε την κυπριακή αποστολή σε διεθνείς διαγωνισμούς. Όπως ανέφερε ο κ. Χαραλάμπους, «ανεβάσαμε περαιτέρω τον πήχη της ρομποτικής στην Κύπρο επιτυγχάνοντας ένα τεράστιο άθλο σε ένα από τους πιο δύσκολους και απαιτητικούς διαγωνισμούς ανά το παγκόσμιο και αυτό δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των χορηγών μας.»

Σε δήλωση του, ο Γενικός Διευθυντής της Universal Life κ. Κύπρος Μοιράνθης αφού συνεχάρη την Κυπριακή αποστολή δήλωσε πως «είναι με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια που η Universal Life στέκεται αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες οι οποίες ευαισθητοποιούν τους μαθητές μας και προβάλλουν τη χώρα μας ανά το παγκόσμιο.»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών - Δείτε φωτογραφίες



Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Ήδη ψηφοδέλτια έχουν αναρτηθεί διαδικτυακά, και οι εκλογείς μπορούν να εξοικειωθούν με αυτά, ενώ στα εκλογικά κέντρα θα δοθεί όση βοήθεια χρειάζεται προκειμένου να μπορέσει ο κάθε ψηφοφόρος να αντιληφθεί πώς και τι ακριβώς θα ψηφίσει, δήλωσε το Σάββατο στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) ο Γενικός Έφορος Εκλογών, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Δρ Ελίκκος Ηλία, ενόψει της επικείμενης διπλής εκλογικής διαδικασίας της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top