ΕΛΛΑΔΑ

Γιατί έμεινε εντυπωσιασμένος ρεπόρτερ του skysports

Γιατί έμεινε εντυπωσιασμένος ρεπόρτερ του skysports

Δημοσιογράφος του SkySports και στενός φίλος του Λουκ Στιλ είδε το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο και έμεινε εντυπωσιασμένος από τον κόσμο που βρέθηκε έξω από την Λεωφόρο, όπως και από τις άδειες εξέδρες.

Ο Ντακ Κιν, ρεπόρτερ του αγγλικού SkySports και φίλος του Λουκ Στιλ έδωσε το «παρών» στην Λεωφόρο για να ζήσει από κοντά το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς οι εξέδρες ήταν άδειες, κάτι που τον απογοήτευσε, όμως τα όσα είδε στο «Απ. Νικολαϊδης» με τους χιλιάδες φίλους του Τριφυλλιού να βρίσκονται έξω από το γήπεδο και να τραγουδάνε, τον... ξεπλήρωσε. Μάλιστα σχολίασε και τις άδειες εξέδρες, κάτι που είναι άγνωστο για την Αγγλία.

«Για εμένα απόψε ήταν μοναδική εμπειρία. Στη ζωή μου έχω δει χιλιάδες παιχνίδια στην Αγγλία, δεν είχα ποτέ παρακολουθήσει αγώνα χωρίς φιλάθλους. Αυτό που βρήκα πιο εντυπωσιακό, ήταν ο αριθμός των οπαδών του Παναθηναϊκού έξω από το γήπεδο και η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν ήταν ένα φαινόμενο», ανέφερε αρχικά ο Κιν.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν θα έχει πολλά πράγματα να γράψει μόλις επιστρέψει στην πατρίδα του: «Ναι είναι φανταστικό και έχω πολλά να γράψω όταν γυρίσω στην Αγγλία. Από την πλευρά μου, όμως, νομίζω πως είναι ντροπή να γίνονται τέτοια πράγματα και δεν υπάρχει η δυνατότητα να βρίσκονται οι οπαδοί στο γήπεδο. Όμως, πραγματικά ήταν κάτι ξεχωριστό το γεγονός ότι εγώ ήμουν στην άλλη πλευρά του γηπέδου, στα δημοσιογραφικά και άκουγα τις ιαχές των οπαδών απέναντι. Ήταν κάτι φοβερό, κάτι πρωτόγνωρο κι όταν γυρίσω στην Αγγλία θα έχω να πω μόνο θετικά πράγματα να πω στους συναδέλφους μου». 

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top