ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ τον Κίρζη ο Αυγουστή…

ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ τον Κίρζη ο Αυγουστή…

Πριν ένα μήνα ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης βγήκε σε ραδιοφωνική εκπομπή (στο Κανάλι 6) και είπε ότι θα τιμήσουν το συμβόλαιο τους με τον Αυγουστή (λήγει τον Μάιο του 2020). 

Είναι ξεκάθαρο ότι μέσα από τις δηλώσεις που έκανε προχτές ο προπονητής του Απόλλωνα, ουσιαστικά διευκολύνει τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας.

Στο σενάριο που αποφασίσει να τον καλέσει για πρόωρο διαζύγιο, δεν θα δεχθεί τόσο έντονη κριτική.

Τα αναλύσαμε και χτες τα δεδομένα, ο Αυγουστή έχει απολέσει την εμπιστοσύνη και τη στήριξη μεγάλης μερίδας των υποστηρικτών της ομάδας.

Η αγωνιστική μιζέρια της ομάδας, τον τελευταίο καιρό, έκανε μεγάλη «ζημιά» και στον ίδιο τον 42χρονο προπονητή.

Του χρεώνουν πολλοί και το ότι η ομάδα δεν «σταύρωσε» ούτε ένα πόντο, στα τέσσερα φετινά παιχνίδια με τους πρωταθλητές.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE