ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ τον Κίρζη ο Αυγουστή…

ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ τον Κίρζη ο Αυγουστή…

Πριν ένα μήνα ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης βγήκε σε ραδιοφωνική εκπομπή (στο Κανάλι 6) και είπε ότι θα τιμήσουν το συμβόλαιο τους με τον Αυγουστή (λήγει τον Μάιο του 2020). 

Είναι ξεκάθαρο ότι μέσα από τις δηλώσεις που έκανε προχτές ο προπονητής του Απόλλωνα, ουσιαστικά διευκολύνει τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας.

Στο σενάριο που αποφασίσει να τον καλέσει για πρόωρο διαζύγιο, δεν θα δεχθεί τόσο έντονη κριτική.

Τα αναλύσαμε και χτες τα δεδομένα, ο Αυγουστή έχει απολέσει την εμπιστοσύνη και τη στήριξη μεγάλης μερίδας των υποστηρικτών της ομάδας.

Η αγωνιστική μιζέρια της ομάδας, τον τελευταίο καιρό, έκανε μεγάλη «ζημιά» και στον ίδιο τον 42χρονο προπονητή.

Του χρεώνουν πολλοί και το ότι η ομάδα δεν «σταύρωσε» ούτε ένα πόντο, στα τέσσερα φετινά παιχνίδια με τους πρωταθλητές.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE