«Κλείδωσε» ο νέος Αρχηγός της Αστυνομίας

«Κλείδωσε» ο νέος Αρχηγός της Αστυνομίας

Μετά την παύση του Ζαχαρία Χρυσοστόμου, την Παρασκευή 4/5, φαίνεται πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέληξε στον εκλεκτό που θα αναλάβει τα ηνία της Αστυνομίας.  

Στο πρόσωπο του Κύπρου Μιχαηλίδη, φαίνεται να κατέληξε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, για να αναλάβει καθήκοντα Αρχηγού Αστυνομίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μιχαηλίδης, αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα από την Τρίτη 7/5, όταν θα πραγματοποιηθεί η τελετή για διορισμό του.

Η απόφαση του Προέδρου, έρχεται να επιβεβαιώσει το ένα εκ των σεναρίων που προέκυπταν για την κάλυψη του κενού που άφησε ο Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, το οποίο μιλούσε για ιεραρχία. Ο κ. Μιχαηλίδης, υπηρετούσε ως Υπαρχηγός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE