«Κλείδωσε» ο νέος Αρχηγός της Αστυνομίας

«Κλείδωσε» ο νέος Αρχηγός της Αστυνομίας

Μετά την παύση του Ζαχαρία Χρυσοστόμου, την Παρασκευή 4/5, φαίνεται πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέληξε στον εκλεκτό που θα αναλάβει τα ηνία της Αστυνομίας.  

Στο πρόσωπο του Κύπρου Μιχαηλίδη, φαίνεται να κατέληξε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, για να αναλάβει καθήκοντα Αρχηγού Αστυνομίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μιχαηλίδης, αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα από την Τρίτη 7/5, όταν θα πραγματοποιηθεί η τελετή για διορισμό του.

Η απόφαση του Προέδρου, έρχεται να επιβεβαιώσει το ένα εκ των σεναρίων που προέκυπταν για την κάλυψη του κενού που άφησε ο Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, το οποίο μιλούσε για ιεραρχία. Ο κ. Μιχαηλίδης, υπηρετούσε ως Υπαρχηγός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE