Πρώτη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του μικρού Εφραίμ και αυτή σαν πρωταθλητής – Περήφανος μπαμπάς ο Γιώργος

Πρώτη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του μικρού Εφραίμ και αυτή σαν πρωταθλητής – Περήφανος μπαμπάς ο Γιώργος

Ο διάδοχος του Γιώργου Εφραίμ, φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον μπαμπά του, σαν… πρωταθλητής.

Το βράδυ της Κυριακής (5/5) ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΛ δημοσίευσε φωτογραφία μαζί με το νεογέννητο παιδί του, μέσω του instastory του προσωπικού του λογαριασμού στο συγκεκριμένο μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Γιώργος Εφραίμ, στην φωτογραφία τοποθέτησε ένα τρόπαιο στην φωτογραφία και έγραφε «το πρώτο του», εννοώντας προφανώς το πρωτάθλημα, το οποίο κατέκτησε το Σάββατο (4/5) ο ΑΠΟΕΛ, δύο αγωνιστικές πριν την λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Ο ποδοσφαιριστής, ποζάρει δίπλα στον διάδοχό του περήφανος και θα τολμούσαμε να πούμε ότι σίγουρα θέλει να δει το παιδί του να βαδίζει στα χνάρια του μεγαλώνοντας και να γίνει ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.