Έδειχνε να «καθαρίζει» από νωρίς η ΕΝΠ, αλλά ο Κατσιατής έδωσε νέο «χρώμα» στο ματς!

Έδειχνε να «καθαρίζει» από νωρίς η ΕΝΠ, αλλά ο Κατσιατής έδωσε νέο «χρώμα» στο ματς!

Ολοκληρώθηκε το Α΄ ημίχρονο στο «Τάσος Μάρκου», στην αναμέτρηση ανάμεσα στην ΕΝΠ και τον Ερμή για την 8η αγωνιστική των πλέι-άουτ του Β΄ γκρουπ, με την ομάδα του Παραλιμνίου να προηγείται με 2-1.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των «βυσσινί», οι οποίοι μπήκαν από το ξεκίνημα με το… «μαχαίρι στα δόντια», με στόχο το γρήγορο γκολ και απείλησαν μόλις στο 1΄, όταν ο Φιρινίδης είπε «όχι» στην κεφαλιά του Κυριάκου.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή μπάλας και τον έλεγχο του ρυθμού και αφού είχαν μία καλή προϋπόθεση με τον Αντωνίου στο 8΄, στο 16΄ άνοιξαν το σκορ με δυνατό σουτ του Πίττα, έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Μουλαζίμη.

Στο 21΄, η Ένωση είχε μία πολύ καλή στιγμή με τον Πίττα για το 2-0, το οποίο ήρθε τελικά στο 28΄ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ριέρα.

Στη συνέχεια, ο Ερμής ανέβασε στροφές, κράτησε μπάλα και έψαξε το γκολ, όμως οι γηπεδούχοι έδειχναν να ελέγχουν το ρυθμό και είχαν μία ακόμα ευκαιρία, στο 35΄ με τον Κολοκούδια που σούταρε άουτ, αλλά και μία πολύ καλή προϋπόθεση στο 39΄, όταν ο Αντωνίου δεν μπόρεσε από κοντά να κάνει την προβολή για το 3-0.

Τελικά, στο 44΄ ο Ερμής ο οποίος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, κατάφερε να σκοράρει με τον Κατσιατή και να δώσει νέο «χρώμα» στο ματς, αφού μείωσε σε 2-1 και δημιούργησε νέα δεδομένα ενόψει του Β΄ ημιχρόνου…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Ανεβαίνει επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν και τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις, προκαλώντας τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων ανάμεσά τους και παιδιών. Το Ιράν απάντησε με μπαράζ επιθέσεων στο Ισραήλ με βαλλιστικούς πυραύλους και drones. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις: