Χρίστος Χολίδης: «Δεν έχω παρακαλέσει γυναίκα αλλά έχω κλάψει» VIDEO

Χρίστος Χολίδης: «Δεν έχω παρακαλέσει γυναίκα αλλά έχω κλάψει» VIDEO

O αγαπημένος τραγουδιστής προχώρησε, μέσα από συνέντευξή που έδωσε, σε προσωπικές του αποκαλύψεις.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Όλα λάθος» και μεταξύ άλλων ανάφερε: «Δεν έχω παρακαλέσει γυναίκα αλλά έχω κλάψει και έχω πληγωθεί στο παρελθόν. Έτσι είναι η ζωή. Σε πληγώνουν, πληγώνεις…».

«Δεν γίνεται να κρατάς επαφές με τις πρώην σου. Όταν ο καθένας συνεχίζει τη ζωή του, δεν θα ήθελα να βρίσκομαι με μία πρώην μου η οποία έχει παντρευτεί κ.ο.κ»!

Δείτε όλα όσα ανάφερε ο Έλληνας τραγουδιστής στο πιο κάτω βίντεο:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 Έντονες αντιδράσεις για την κατάσταση στη Γάζα - Οι κραυγές απόγνωσης και η αμετακίνητη θέση Νετανιάχου

Έντονες αντιδράσεις για την κατάσταση στη Γάζα - Οι κραυγές απόγνωσης και η αμετακίνητη θέση Νετανιάχου

Με αγωνία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητα για τα όσα συμβαίνουν στη Γάζα και με τις εικόνες εξαθλιωμένων παιδιών να κάνουν τον γύρο του κόσμου, την ίδια ώρα, που ο Βενιαμίν Νετανιάχου παραμένει αμετακίνητος στις θέσεις του.

BEST OF TOTHEMAONLINE