Χρίστος Χολίδης: «Δεν έχω παρακαλέσει γυναίκα αλλά έχω κλάψει» VIDEO

Χρίστος Χολίδης: «Δεν έχω παρακαλέσει γυναίκα αλλά έχω κλάψει» VIDEO

O αγαπημένος τραγουδιστής προχώρησε, μέσα από συνέντευξή που έδωσε, σε προσωπικές του αποκαλύψεις.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Όλα λάθος» και μεταξύ άλλων ανάφερε: «Δεν έχω παρακαλέσει γυναίκα αλλά έχω κλάψει και έχω πληγωθεί στο παρελθόν. Έτσι είναι η ζωή. Σε πληγώνουν, πληγώνεις…».

«Δεν γίνεται να κρατάς επαφές με τις πρώην σου. Όταν ο καθένας συνεχίζει τη ζωή του, δεν θα ήθελα να βρίσκομαι με μία πρώην μου η οποία έχει παντρευτεί κ.ο.κ»!

Δείτε όλα όσα ανάφερε ο Έλληνας τραγουδιστής στο πιο κάτω βίντεο:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

Η Ολομέλεια ενέκρινε νομοσχέδιο που τροποποιεί το Σύνταγμα ώστε να καταστεί εφικτή η εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους πολιτών που έχουν συμπληρώσει το δέκατο έβδομο έτος της ηλικίας τους, αντί το δέκατο όγδοο που προβλέπεται σήμερα, και κατ’ επέκταση η άσκηση του δικαιώματος ψήφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE