ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ-ΚΥΠΡΟΣ: Στο Δικαστήριο ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς που σκόρπισε το θάνατο

ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ-ΚΥΠΡΟΣ: Στο Δικαστήριο ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς που σκόρπισε το θάνατο

Στο Δικαστήριο μεταφέρθηκε το πρωί της Κυριακής 5/5 ο 35χρονος λοχαγός των τεθωρακισμένων Νίκος Μεταξάς, ο οποίος όπως ομολόγησε διέπραξε τη δολοφονία 5 γυναικών καθώς και ενός ανήλικου κοριτσιού.

Τα μέτρα ασφαλείας στο επ. Δικαστήριο Λευκωσίας είναι δρακόντειο ενώ ο 35χρονος δράστης φέρει αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Η Αστυνομία θα ζητήσει την περεταίρω κράτηση του «Ορέστη» για άλλες 8 μέρες καθώς υπολείπεται ανακριτικό έργο ενώ ακόμα ψάχνουν στο πάτο της «κοκκινης λιμνης» αλλά και της λίμνης Ξυλιάτου για τον εντοπισμό των σορών των θυμάτων του.

Να θυμίσουμε ότι συνεχίζονται οι έρευνες με το υπεσύγρονο σύστημα SONAR το οποίο θεωρείται ως το ιδανικό για να εντοπιστούν τα άψυχα σώματα των γυναικών που σκότωσε ο Μεταξάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.