Ο ένας τραυματίας, ο άλλος τιμωρημένος, όμως ήταν κι αυτοί ΕΚΕΙ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο ένας τραυματίας, ο άλλος τιμωρημένος, όμως ήταν κι αυτοί ΕΚΕΙ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν μπορούσαν να αγωνιστούν στο παιχνίδι με την Ομόνοια οι δύο άσοι της ΑΕΛ, όμως ήταν στο Τσίρειο και παρακολουθήσαν τους συμπαίκτες τους να φτάνουν σε μία σημαντική νίκη επί της Ομόνοιας, με την οποία εξασφάλισαν και μαθηματικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο ενόψει της νέας περιόδου.

Ο λόγος για τους Μάνουελ Τόρες και Άντναν Αγκάνοβιτς, τους οποίους εντόπισε στα αποδυτήρια η κάμερα της ιστοσελίδας μας, με ένα… χαμόγελο μέχρι τ΄ αυτιά!

Δείτε φωτογραφίες:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE