Ελλάδα:Την «σάπισαν» στο ξύλο - Άγριος ξυλοδαρμός ηλικιωμένης από τσιγγάνους ληστές

Ελλάδα:Την «σάπισαν» στο ξύλο - Άγριος ξυλοδαρμός ηλικιωμένης από τσιγγάνους ληστές

Οι κραυγές αγωνίας της, όμως, δεν πτόησαν τους επιτιθέμενους που άρχισαν να την χτυπούν μπροστά στα μάτια άλλων πιστών που βγήκαν από την εκκλησία για να δουν τι συνέβαινε!

Λυσσασμένη επίθεση δέχθηκε μπροστά σε δεκάδες μάτια από αδίστακτους τσιγγάνους κακοποιούς μια ηλικιωμένη γυναίκα στο Παγκράτι της Λαμίας, μόλις βγήκε από το ταξί που την άφησε έξω από την εκκλησία των Αγίων Αποστόλων όπου πήγαινε να παρακολουθήσει τη λειτουργία!

Οι δύο νεαροί δράστες την πλησίασαν στον πεζόδρομο έξω από την εκκλησία και την έσπρωξαν βίαια ρίχνοντάς την στο έδαφος. Καθώς ήταν πεσμένη, προσπάθησαν αρχικά να αρπάξουν την τσάντα της αλλά εκείνη αντιστάθηκε καλώντας ταυτόχρονα σε βοήθεια. Οι κραυγές αγωνίας της, όμως, δεν πτόησαν τους επιτιθέμενους που άρχισαν να την χτυπούν μπροστά στα μάτια άλλων πιστών που βγήκαν από την εκκλησία για να δουν τι συνέβαινε!

Μην μπορώντας να πάρουν την τσάντα της άτυχης ηλικιωμένης, οι ληστές τράβηξαν με δύναμη από το λαιμό της δυο χρυσές αλυσίδες που φορούσε, η μια με χρυσό σταυρό, τις άρπαξαν και το έβαλαν στα πόδια πριν προλάβουν να επέμβουν κάποιοι από αυτούς που έτρεξαν να βοηθήσουν το θύμα τους. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και οι αστυνομικοί που κλήθηκαν ξεκίνησαν έρευνες, όμως δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δυο τσιγγάνους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και σαφές μήνυμα ενότητας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, μιλά στο ThemaOnline για την επανεκκίνηση του κόμματος ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης της 9ης Νοεμβρίου.Τονίζει πως «κανείς δεν περισσεύει», απευθύνει κάλεσμα επιστροφής σε παλιά στελέχη και δηλώνει έτοιμος να δώσει τη μάχη των Βουλευτικών εκλογών του 2026. Παράλληλα, αποκαλύπτει τους έξι πολιτικούς πυλώνες της ΕΔΕΚ για την επόμενη μέρα και στέλνει μήνυμα πίστης στις αρχές και τις αξίες του κόμματος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η γροθιά που μας ενώνει, είναι πιο δυνατή από όσα μας χωρίζουν».

BEST OF TOTHEMAONLINE