Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Γκολ από τα… αποδυτήρια επιφύλλασε το παιχνίδι για τους «ερυθρόλευκους» αφού μόλις στο 2′ ο Τιάγο εκμεταλλεύτηε το λάθος του Γκαρσία, ντρίμπλαρε και τον Τόνιο και σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.
Μετά από αυτό είχαμε ένα επιθετικό μονόλογο από την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι ανέλαβαν τα ηνία και είχαν κάποιες ευκαιρίες να ισοφαρίσουν με Τζέφρεν (9′) και Φλοριάν στο 11′ όμως ο Βεσεόφσκι ήταν σε ετοιμότητα. Στο 20′ ο Λαρένα είχε όλο το χρόνο να κάνει κάτι καλύτερ, όμως το σουτ του πέρασε ψηλά έξω.
H ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ συνέχισε να έχει τον έλεγχο, όμως δεν απείλησε ιδιαίτερα και η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη συνέχισε να είναι επικεφαλής στον αγώνα. O κύριος λόγος που έμεινε αυτό το 1-0 για τη Νέα Σαλαμίνα στο ημίχρονο, ήταν ο Βεσελόφσκι, αφού έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις.
Πρώτα στο 30′ σε σουτ του Τζεφρέν ο κήπερ των φιλοξενουμένων έδιωξε με τις γροθιές και στο 34′, στη μεγαλύτερη φάση του α’ μερους, σε σουτ του Σάστρε στη γωνία έπεσε και έδιωξε εντυπωσιακά, κρατώντας το 1-0 υπέρ της ομάδας του στην ανάπαυλα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις