Νέος Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδας ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Νέος Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδας ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Τη θέση του Υπουργού Τουρισμού της Ελλάδας αναλαμβάνει ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ), Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

 


Ο κ. Θεοχαρόπουλος αναλαμβάνει την ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού, κατόπιν της παραίτησης της Έλενας Κουντουρά, η οποία έχει θέσει υποψηφιότητα για τις Ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η ορκωμοσία του νέου Υπουργού Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο σήμερα, Σάββατο 4 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα, ενώπιον του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και παρουσία του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Σημειώνεται ότι ο κ. Θεοχαρόπουλος εξελέγη ως βουλευτής τον Σεπτέμβριο 2015 με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και ανεξαρτητοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2019, μετά την απόφασή του να ψηφίσει υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών. Στις αρχές Απριλίου ως πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ανακοίνωσε τη συμπόρευση του κόμματός του στις Ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.