Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις κατά των υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές

Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις κατά των υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές

Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις κατά των υποψηφιοτήτων που υποβλήθηκαν την Παρασκευή (03/04) για τις επικείμενες Ευρωεκλογές τις 26ης Μαΐου 2019.


Ο Γενικός Έφορος Εκλογών, σε γραπτή δήλωση του, αναφέρει ότι στις 12:30 σήμερα έληξε η προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των υποψηφιοτήτων.

Αναφέρει ότι υποβλήθηκαν 2 μόνο ενστάσεις από το Εθνικό Απελευθερωτικό Κίνημα και τον ανεξάρτητο υποψήφιο  Χάρη Αριστείδου.

Οι δυο ενστάσεις απορρίφθηκαν αφού δεν στηρίζονται σε οποιοδήποτε από τους λόγους ένστασης που αναφέρονται στις σχετικές νομοθεσίες, σημειώνει.

Οι ενιστάμενοι έχουν ήδη ενημερωθεί γραπτώς, καταλήγει.

(ΚΥΠΕ/ΓΜΙ/ΓΧΡ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE