Έχασε η Ομόνοια και… έπεσε από την κορυφή

Έχασε η Ομόνοια και… έπεσε από την κορυφή

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει: 

«Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής η ομάδα μας ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Νέα Σαλαμίνα με 3-0.

Έτσι, παρέμεινε στους 33 βαθμούς, αλλά «έπεσε» στην 3η θέση της βαθμολογίας, καθώς Δόξα και ΑΠΟΕΛ προχώρησαν με νίκες. Πλέον, βρίσκεται στο -2 από την κορυφή.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Μάριος Νικολάο, άρχισε το παιχνίδι με τους: Χαραλάμπους, Σωτηρίου, Παναγιώτου, Χρίστου, Σπύρου, Παπαδόπουλο, Ερωτοκρίτου, Τσιαπίνη, Νεοφύτου, Ανδρέου και Α. Πέτρου.

Επόμενη υποχρέωση το ερχόμενο Σάββατο (11/05) απέναντι στον ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, καθώς και την υπερηφάνειά του για την επιτυχή διοργάνωση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η διοργάνωση ενίσχυσε το διεθνές αποτύπωμα της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE