ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Άρχισαν οι έρευνες με τη χρήση του Sonar - Όσα εξήγησαν οι ειδικοί

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Άρχισαν οι έρευνες με τη χρήση του Sonar - Όσα εξήγησαν οι ειδικοί

Σάρωση, ανάλυση και καταγραφή είναι τα τρία στάδια που θα ακολουθήσει το σύστημα Sonar, εντος της Κόκκινης Λίμνης στο Μιτσερό. 

Οι έρευνες με την χρήση sonar ξεκίνησαν το μεσημέρι του Σαββάτου (04/04) και θα συνεχιστούν μέχρι αργά το απόγευμα.  

Ο Ισπανός χειριστής του συστήματος, το οποίο έφθασε στην Κύπρο το απόγευμα της Παρασκευής (03/04), εξήγησε ότι το sonar χρησιμοποιήθηκε και στο παρελθόν με επιτυχία. Όπως ανάφερε όλα θα εξαρτηθούν από το βάθος που έχει η λίμνη, ενώ όλα τα αποτελέσματα που θα έχουν στα χέρια τους από τις έρευνες θα τύχουν επεξεργασίας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Πότε θα γίνει

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Πότε θα γίνει

Νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, στις 11:00 το πρωί, όπως ανακοίνωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE