Σενάριο για διπλό τελικό Κυπέλλου

Σενάριο για διπλό τελικό Κυπέλλου

Πρόταση να τροποποιηθεί η προκήρυξη του Κυπέλλου, ώστε από τη νέα σεζόν να είναι διπλός ο τελικός, φέρεται να έχει πέσει στο τραπέζι.

Το… αλαλούμ που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα, αναφορικά με την παρουσία ή μη του κόσμου στον τελικό της 11ης Μαΐου, φέρεται να έχει φέρει στο προσκήνιο μία λύση που θα συζητηθεί.

Σύμφωνα με τη “Live Sport” στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε πρόταση να τροποποιηθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης, ώστε από την επόμενη σεζόν ο τελικός να είναι διπλός, να διεξάγεται δηλαδή στις έδρες και των δύο φιναλίστ.

Αν αυτό ίσχυε από φέτος, ο πρώτος τελικός θα γινόταν στην Τούμπα (είναι τυπικά γηπεδούχος ο ΠΑΟΚ) κι ο δεύτερος στο ΟΑΚΑ. Με αυτό το σύστημα οι δύο Δικέφαλοι θα είχαν επιπλέον έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων, ενώ οικονομικό όφελος θα είχε και η ΕΠΟ.

Παράλληλα στην Ομοσπονδία συζητείται το ενδεχόμενο από την περίοδο 2019-20 οι ομάδες της Superleague να συμμετέχουν στη φάση των “32”, για την οποία θα διεξάγεται μόνο ένα ματς. Σε αυτό οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας θα παίζουν εκτός έδρας, ώστε να αυξηθεί το ποσοστό εκπλήξεων.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE