ΠΑΦΟΣ: Έκλεψαν μηχανήματα αξίας 52.000 ευρώ - Μαρτυρία έδωσε τους δράστες

ΠΑΦΟΣ: Έκλεψαν μηχανήματα αξίας 52.000 ευρώ - Μαρτυρία έδωσε τους δράστες

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε την Παρασκευή (03/04) η Αστυνομία Πάφου βάση δικαστικών ενταλμάτων για υπόθεση διάρρηξης εργοστασίου και κλοπής, καθώς και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, η διάρρηξη στο συγκεκριμένο εργοστάσιο έγινε μεταξύ 15ης Φεβρουαρίου και 2ης Μαΐου του 2019 όπου κλάπηκαν διάφορα μηχανήματα και αντικείμενα αξίας 52.300 ευρώ.

Επίσης οι δράστες προκάλεσαν κακόβουλη ζημιά στην εγκατάσταση του συγκεκριμένου εργοστασίου. Εναντίον των δύο προσώπων προέκυψε μαρτυρία .

Μετά από περαιτέρω εξετάσεις η Αστυνομία προχώρησε στον εντοπισμό τους, στην σύλληψη και κράτηση τους.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΓΧΡ)  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Πότε θα γίνει

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Πότε θα γίνει

Νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, στις 11:00 το πρωί, όπως ανακοίνωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE