ΠΑΦΟΣ: Έκλεψαν μηχανήματα αξίας 52.000 ευρώ - Μαρτυρία έδωσε τους δράστες

ΠΑΦΟΣ: Έκλεψαν μηχανήματα αξίας 52.000 ευρώ - Μαρτυρία έδωσε τους δράστες

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε την Παρασκευή (03/04) η Αστυνομία Πάφου βάση δικαστικών ενταλμάτων για υπόθεση διάρρηξης εργοστασίου και κλοπής, καθώς και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, η διάρρηξη στο συγκεκριμένο εργοστάσιο έγινε μεταξύ 15ης Φεβρουαρίου και 2ης Μαΐου του 2019 όπου κλάπηκαν διάφορα μηχανήματα και αντικείμενα αξίας 52.300 ευρώ.

Επίσης οι δράστες προκάλεσαν κακόβουλη ζημιά στην εγκατάσταση του συγκεκριμένου εργοστασίου. Εναντίον των δύο προσώπων προέκυψε μαρτυρία .

Μετά από περαιτέρω εξετάσεις η Αστυνομία προχώρησε στον εντοπισμό τους, στην σύλληψη και κράτηση τους.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΓΧΡ)  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE