Καλά ΝΕΑ για Παναγή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ στο χειρουργείο και… «Ι love you» η Άντρεα

Καλά ΝΕΑ για Παναγή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ στο χειρουργείο και… «Ι love you» η Άντρεα

Η Άντρεα Νικολάου, σύντροφος του τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Κωνσταντίνου Παναγή, ενημέρωσε μέσω των social media, πως όλα πήγαν καλά με την επέμβαση του.

Αναλυτικά το μήνυμα της:

«Η εγχείριση ήταν επιτυχής!

Ευχαριστούμε Δρ. Οράβα κι Δρ. Λάσσε για την επίβλεψη του Κωνσταντίνου, που ήταν εξαιρετική και επαγγελματική!

Θερμές ευχριστίες στην οικογένεια, στους φίλους και όλους για την στήριξη».

Δείτε τα σχετικά ποσταρίσματα:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE