Μεγάλη επιτυχία για νεαρή αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού!

Μεγάλη επιτυχία για νεαρή αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού!

Δελτίο Τύπου από το Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού:

«Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στην αθλήτρια μας, Νικολέττα Μουζούρη που κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία U15 του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Windsurfing TECHNO 293 και TECHNO 293 PLUS.

Το πρωτάθλημα διοργανώθηκε από τον ΝΑΟ Κέκροψ, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, μεταξύ 29/4 και 2/5/2019.

Έλαβαν μέρος 60 αθλητές από τους ομίλους ΝΟΒ, ΝΑΟΒΒ, ΝΟΚΒ, ΑΟΘΑ, ΝΑΟΒ, ΝΑΣ, ΑΛΚΥΩΝ, ΝΑΟΚ, ΙΟΠΟΡ και ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού!

Συγχαρητήρια Νικολέττα!».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο έφτασαν οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες που αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν τη διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, έπειτα από επίσημο αίτημα της Κυπριακής Δημοκρατίας προς την Ουάσινγκτον. Οι ειδικοί αναμένεται να ξεκινήσουν αμέσως το έργο τους, με επίκεντρο την ανασκόπηση των συνθηκών και την ανάλυση των αιτιών της πυρκαγιάς.