ΚΥΠΡΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Ταυτοποιήθηκε το δεύτερο πτώμα που ανασύρθηκε από το φρεάτιο στο Μισερό -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Ταυτοποιήθηκε το δεύτερο πτώμα που ανασύρθηκε από το φρεάτιο στο Μισερό  -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ταυτοποιήθηκε μέσω επιστημονικών εξετάσεων η δεύτερη σορός που ανασύρθηκε το Σάββατο (20/04), από το φρεάτιο στο Μιτσερό.  

Όλα τα τεκμήρια που είχε στα χέρια της η Αστυνομία οδηγούσαν στην Ariana Palana Lozano, την γυναίκα που ο ίδιος 35χρονος παραδέχθηκε ότι σκότωσε και έριξε στο φρεάτιο, με τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις να το τεκμηριώνουν.

Γι΄ αυτή την εξέλιξη ενημερωθήκαμε και επίσημα από την Αστυνομία.

Υπενθυμίζουμε πως ο 35χρονος στην ομολογία του για τη δολοφονία της 28χρονης Arianas έδωσε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, αναφέροντας ότι την σκότωσε την ώρα της ερωτικής επαφής στραγγαλίζοντας την.  

Στην συνέχεια έδεσε το πτώμα χειροπόδαρα, την τύλιξε σε σεντόνι και την πέταξε στο φρεάτιο, με τον ίδιο τρόπο που έπραξε μετά την δολοφονία της Μαρί Ρόουζ.  

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν επηρεάζομαι ούτε από αναρτήσεις ούτε από δηλώσεις» - Πότε αναμένεται η νέα συνάντηση με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: «Δεν επηρεάζομαι ούτε από αναρτήσεις ούτε από δηλώσεις» - Πότε αναμένεται η νέα συνάντηση με Έρχιουρμαν

Την εκτίμηση ότι «είμαστε έτοιμοι, ως έχουν τα δεδομένα, να επαναρχίσουν οι συνομιλίες, από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά» , εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, την Τετάρτη μετά την περίπου μίας ώρας συνάντηση που είχε με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE