ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: «Από τα 166 ξενοδοχεία μόνο τα 66 βρίσκονται σε τουρκοκυπριακή γη»

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: «Από τα 166 ξενοδοχεία μόνο τα 66 βρίσκονται σε τουρκοκυπριακή γη»

Πέραν των 17 χιλιάδων εκταρίων οικόπεδα και χωράφια έχουν «τουρκοποιηθεί» και πέραν των χιλίων αιτήσεων έχουν εξεταστεί και έχει καταβληθεί μέρος της αποζημίωσης, σύμφωνα με τον πρόεδρο της «επιτροπής αποζημιώσεων» Αϊφέρ Σαΐντ Ερκμέν.

Στις δηλώσεις Ερκμέν αναφέρεται πρωτοσέλιδα η τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Κίπρις» η οποία έχει τίτλο «110 εκατομμύρια στερλίνες ακόμα δεν καταβλήθηκαν».

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

«Αυτοεξαιρεθήκαμε για λόγους αντικειμενικής αμεροληψίας», επανέλαβε σήμερα ο Γενικός Εισαγγελέας ενώπιον της Επιτροπής Νομικών σε σχέση με το πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς για το Κράτος Μαφία, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «αν κάναμε το αντίθετο θα μας κρέμαζαν». Είπε επίσης ότι ο φάκελος της Υπόθεσης Σάντη, βρίσκεται στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας και μελετούνται τα επόμενα βήματα και τυχόν ποινικές διώξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE