Γενικός Ελεγκτής για Αρχηγό Αστυνομίας: «Έντιμος και ειλικρινής» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Γενικός Ελεγκτής για Αρχηγό Αστυνομίας: «Έντιμος και ειλικρινής» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το σχόλιο του Οδυσσέα Μιχαηλίδη μετά την παύση του Αρχηγού της Αστυνομίας από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, έκανε ο Γενικός Ελεγκτής της Κυπριακής Δημοκρατίας μετά την παύση του Ζαχαρία Χρυσοστόμου από τα καθήκοντά του.

Συγκεκριμένα ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, ευχαριστεί τον Αρχηγό της Αστυνομίας για την μέχρι στιγμής συνεργασία τους. Όπως αναφέρει ο κύριος Μιχαηλίδης, ο κύριος Χρυσοστόμου, ήταν πάντα πρόθυμος να διερευνήσει κάθε θέμα που η Εκλεκτική Υπηρεσία του έθετε.

Τέλος ο κύριος Μιχαηλίδης, εύχεται στον Ζαχαρία Χρυσοστόμου, «κάθε καλό».

Η ανάρτηση του: «Ευχαριστώ πολύ τον φίλο Ζαχαρία Χρυσοστόμου για την άψογη συνεργασία μας. Έντιμος και ειλικρινής, πάντα πρόθυμος να διερευνήσει κάθε θέμα που η Υπηρεσία μας έθετε ενώπιον του. Του εύχομαι κάθε καλό».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE