ΛΕΜΕΣΟΣ: Τρία παιδάκια έκλαιγαν σε μπαλκόνι διαμερίσματος – Φοβήθηκαν να ανοίξουν στους αστυνομικούς

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τρία παιδάκια έκλαιγαν σε μπαλκόνι διαμερίσματος – Φοβήθηκαν να ανοίξουν στους αστυνομικούς

Υπόθεση εγκατάλειψης ανηλίκων εξετάζει η Αστυνομία Λεμεσού εναντίον γονέων που άφησαν μόνα τα τρία παιδιά τους σε διαμέρισμα στην περιοχή Εναερίου.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΡΙΚ στο «Πρωινό δρομολόγιο» τα τρία παιδιά, ηλικίας 8,6 και 2 ετών, το βράδυ της Πέμπτης (2/5), εντοπίστηκαν από πολίτες στο μπαλκόνι διαμερίσματος να κλαίνε και αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Δύναμης ωστόσο, όταν κτύπησαν την πόρτα, τα παιδάκια δεν τους άνοιξαν γιατί φοβήθηκαν, αναφέρθηκε στην ραδιοφωνική ενημερωτική εκπομπή το ΡΙΚ.

Όταν επέστρεψε σπίτι η μητέρα, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι βρισκόταν στην δουλεία της και ότι της φύλαξη των παιδιών είχε αναλάβει ο πατέρας τους, ο οποίος ωστόσο δεν βρισκόταν στο σπίτι.

Οι γονείς συνελήφθησαν και την Παρασκευή (3/5) αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου για υπόθεση εγκατάλειψης ανηλίκων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.