Η ΑΕΛ και η αξιοπρέπεια που κερδίζει

Η ΑΕΛ και η αξιοπρέπεια που κερδίζει

H AΕΛ απάντησε σε όλους τους καλοθελητές μαζί και ο Χρηστάκης Χριστοφόρου ο οποίος φρόντισε να κερδίσει έναν αγώνα που όλοι έλεγαν πως μάλλον θα έχανε από την Δόξα η οποία καιγόταν για βαθμούς.

Μπορεί η νίκη να μην σημαίνει και πολλά αφού η ΑΕΛ πραγματικά δεν καίγεται για βαθμούς αλλά από την άλλη κάθε νίκη είναι και σημαντική γιατί κρατά την ομάδα σε μια καλή ψυχολογία αλλά από την άλλη η ΑΕΛ με την χθεσινή της νίκη κέρδισε στον κόσμο της την ευκαιρία για να τους βλέπει όλους στα ματιά. Ακόμα και στην οικογένεια των φίλων της ΑΕΛ κάποιοι πίστευαν πως η ομάδα τους θα παρουσιαζόταν μάλλον αδιάφορη και θα έχανε το παιχνίδι

Αντ αυτού ο Χρηστάκης Χριστοφόρου είδε την ομάδα του να κερδίζει και να παίρνει τους τρεις βαθμούς και παρά το γεγονός πως χρησιμοποιήθηκαν παίκτες από αυτούς που δεν θεωρούνται βασικοί. Έτσι λοιπόν μετά από την πρόκριση έρχεται και ένα παιχνίδι αδιάφορο Το οποίο η ΑΕΛ κερδίζει και κερδίζει πολλά στο κεφάλαιο αξιοπρέπεια.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE