ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Ανασύρεται το δεύτερο αντικείμενο – Ξανά το κουβούκλιο στο νερό

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Ανασύρεται το δεύτερο αντικείμενο – Ξανά το κουβούκλιο στο νερό

Ανασύρεται γύρω στις 18:50 το δεύτερο αντικείμενο από την κόκκινη λίμνη στο μεταλλείο του Μιτσερού.

Εντός των υδάτων βρίσκεται δύτης με σκάφανδρο στο κλουβί, όπου επιχειρεί να ανασύρει το δεύτερο αντικείμενο που εντοπίστηκε στα νερά της κόκκινης λίμνης.

Αξίζει να σημειωθεί πως γύρω στις 13:00 της Πέμπτης (02/05) η επιχείρηση ανάσυρσης του αντικειμένου που εντοπίστηκε την Τετάρτη (1/5) στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό και το οποίο εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι τσιμεντομπλόκ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ 35ΧΡΟΝΟΥ: Με 15 σημεία η κυβέρνηση απαντά στα επικριτικά δημοσιεύματα διεθνών ΜΜΕ

Την 1η Μαΐου έγινε σηματοδότηση του σημείου όπου εντοπίστηκε το αντικείμενο και σήμερα το πρωί άρχισαν οι προσπάθειες για την ανάσυρση του με τη βοήθεια δύτη, εξοπλισμένου με σκάφανδρο, και ενός ειδικού σιδερένιου κουβούκλιου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Η Αστυνομία επιχειρεί να διορθώσει το λάθος της μετά τις αποκαλύψεις του ThemaOnline για την διοικητική έρευνα

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Διακόπηκε η επιχείρηση ανάσυρσης αντικειμένου - Αποτυχημένη προσπάθεια με το κλουβί

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Στην Κύπρο αναμένεται να αφιχθεί το απόγευμα της Πέμπτης, 6 Μαρτίου, ο Βρετανός Υφυπουργός για την Ευρώπη Στίβεν Ντάουτι για επαφές την Παρασκευή, 7 Μαρτίου, και με τις δύο πλευρές ενόψει της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.