Συνάντηση Προέδρου με διπλωμάτες χωρών εκτός ΕΕ με οικιακές βοηθούς στην Κύπρο

Συνάντηση Προέδρου με διπλωμάτες χωρών εκτός ΕΕ με οικιακές βοηθούς στην Κύπρο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα έχει την Παρασκευή (3/5) συνάντηση με Ύπατο Αρμοστή και προξένους χωρών εκτός ΕΕ, οι οποίες έχουν σημαντικό αριθμό οικιακών βοηθών που εργάζονται στην Κύπρο.

Σκοπός της συνάντησης, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, είναι να εκφράσει ο Πρόεδρος τη θλίψη του για τα τραγικά θύματα των στυγερών εγκλημάτων που αποκαλύφθηκαν και τη συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τυχόν παραλείψεις στον χειρισμό των υποθέσεων.

Επίσης, προστίθεται, να ενημερώσει για μέτρα που προτίθεται να λάβει η Κυβέρνηση για την ενίσχυση των μηχανισμών και διαδικασιών χειρισμού τυχόν παραπόνων που υποβάλλονται από αυτές τις εργαζόμενες.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Οι ανατροπές της τελευταίας στιγμής, οι κερδισμένοι και η νέα πολιτική πραγματικότητα -Το εκλογικό αποτέλεσμα που αλλάζει τα δεδομένα

Βουλευτικές Εκλογές: Οι ανατροπές της τελευταίας στιγμής, οι κερδισμένοι και η νέα πολιτική πραγματικότητα -Το εκλογικό αποτέλεσμα που αλλάζει τα δεδομένα

Οι βουλευτικές εκλογές, επιβεβαίωσαν ότι το πολιτικό σκηνικό εισέρχεται σε μια νέα εποχή ρευστότητας και συνεχών ανακατατάξεων. Παρά το έντονο προεκλογικό κλίμα αμφισβήτησης απέναντι στα παραδοσιακά κόμματα, η τελική εικόνα της κάλπης ανέτρεψε αρκετές από τις προβλέψεις των τελευταίων εβδομάδων.

BEST OF TOTHEMAONLINE