«Κανείς δεν ξέρει αν θα ξαναπαίξει ο Κασίγιας»

«Κανείς δεν ξέρει αν θα ξαναπαίξει ο Κασίγιας»

Ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Πόρτο, Νέλσον Πούγκα, ξεκαθάρισε ότι κανείς δεν μπορεί να πει από τώρα αν ο Κασίγιας θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο ή όχι.

Ο Νέλσον Πούγκα ξεκαθάρισε ότι είναι νωρίς για να βγουν συμπεράσματα σχετικά με το αν ο Κασίγιας θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Θα εξαρτηθεί από την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή, από την αξιολόγηση που θα γίνει, όχι μόνο σε καταστάσεις ανάπαυσης, αλλά και άγχους όπως η φυσική άσκηση και επίσης η θέλησή του να συνεχίσει. Αλλά θα αναρρώσει πλήρως και με πολύ ηρεμία, και αρκετή συζήτηση, θα αποφασιστεί αν θα συνεχίσει και αν θέλει και ο ίδιος να συνεχίσει. Είναι καλά, σε σταθερή κατάσταση, με το χιούμορ που τον χαρακτηρίζει, ήρεμος, μαζί με την οικογένειά του. Τώρα ξεκινάει τα πρώτα βήματα της αποκατάστασής του μετά από αυτό το επεισόδιο, το οποίο προφανώς παρουσιάζει κλινική σοβαρότητα»

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.