ΠΑΦΟΣ: Μπήκε σπίτι του και τον άρχισε σε κλωτσιές και μπουνιές - Συνελήφθη στο αεροδρόμιο

ΠΑΦΟΣ: Μπήκε σπίτι του και τον άρχισε σε κλωτσιές και μπουνιές - Συνελήφθη στο αεροδρόμιο

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Τρίτη 30 Απριλίου γύρω στις 07:30 το πρωί καταγγέλθηκε από 43χρονο στην Αστυνομία ότι λίγο νωρίτερα στις 07:20 το πρωί ενώ βρισκόταν στην οικία του άνοιξε την πόρτα και εισήλθε στο σπίτι του ένα πρόσωπο ηλικίας 50 ετών.

Ακολούθως ο 50χρονος επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη της οικίας χτυπώντας τον στο κεφάλι με τα πόδια και τα χέρια του προκαλώντας του βαριά σωματική βλάβη.

Εναντίον του 50χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Ο 50χρονος εντοπίστηκε στο χώρο αναχωρήσεων του αεροδρομίου Λάρνακας συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Την υπόθεση εξετάζει ο αστυνομικός σταθμός Πόλης Χρυσοχούς.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE