Οι γυναίκες που πήραν μέρος στη Football Stars Day στην «Αρένα»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι γυναίκες που πήραν μέρος στη Football Stars Day στην «Αρένα»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στο σημερινό (01/05) φιλανθρωπικό αγώνα που διεξήχθη στην «Αρένα» για τη Football Stars Day, συμμετείχαν στις ομάδες Κυπρίων και ξένων ποδοσφαιριστών, οκτώ γυναίκες, τέσσερις σε κάθε ομάδα.

Συγκεκριμένα, στην ομάδα των Κυπρίων αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιρίστριες:

Χριστιάνα Σολωμού (Barcelona Fa), Μαρινέλλα Παναγιώτου (Ομόνοια), Άντρη Βιολάρη (Barcelona Fa), Έλενα Αριστοδήμου (Barcelona Fa).

Και στην ομάδα των ξένων οι:

Ελένη-Δανάη Σιδηρά (Apollon Ladies), Κριστίνα Φρίντα (Barcelona Fa), Μέρι Κάιτλιν (Barcelona Fa), Ρεμπέκα Ελόν Αμόν (Barcelona Fa).

Δείτε και τις οκτώ στις πιο κάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE