Ματσάρα με νικητή τον Παναθηναϊκό!

Ματσάρα με νικητή τον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ, με 4-3, σε ένα ματς που ήταν εντυπωσιακό, μόνο που δεν βρισκόταν κανείς στις κερκίδες για να το ζήσει από κοντά.

Ο Μπεργκ ήταν εξαιρετικός, πέτυχε τρία γκολ και δημιούργησε άλλο ένα. Σκόραρε και ο Καρέλης ενώ για τον ΠΑΟΚ Αθανασιάδης, Σκόνδρας και Νομπόα πέτυχαν υπέροχα γκολ αλλά η ομάδα της Θεσσαλονίκης έμεινε χωρίς βαθμό.

Ο Παναθηναϊκός είχε την τύχη να δει την πρώτη πραγματική ευκαιρία του να γίνεται γκολ στο 27’, όταν ο Ζέκα έσωσε μια φαινομενικά χαμένη υπόθεση κι έβγαλε συστημένη σέντρα για το κεφάλι του Μπεργκ.

Ο Αθανασιάδης,  λίγα λεπτά πριν τη λήξη πήρε ρεβάνς για τη χαμένη ευκαιρία του 41’ και στην επόμενη φάση απάντησε με πολύ ωραία ενέργεια στο γκολ του Μπεργκ. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο κορυφαίος παίκτης του «δικεφάλου του βορρά», ο Γιάννης Σκόνδρας έκανε με φανταστικό σουτ με το αριστερό το 1-2, προσθέτοντας στο ενεργητικό του κι ένα γκολ μετά την ασίστ στο πρώτο τέρμα της ομάδας του.

Το τέρμα της ισοφάρισης το οποίο ήρθε από τα πόδια του Καρέλη ενώ οι δύο επιθετικοί του Παναθηναϊκού συνδυάστηκαν υπέροχα στο 70’ και το αποτέλεσμα ήταν το δεύτερο γκολ του Σουηδού.

Η καταπληκτική εμφάνιση των «πρασίνων» ολοκληρώθηκε λίγο αργότερα, όταν ο Μπεργκ χτύπησε ακόμη μια φορά λίγο πριν το τέλος. Ο Νομπόα στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 4-3.

- Περισσότεροι από 5000 φίλοι του Παναθηναϊκού ήταν έξω από τη Λεωφόρο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ -  Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ - Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Τον ρόλο της Κύπρου στην περιοχή, ως γέφυρας της Ευρώπης στο σταυροδρόμι Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής, εξήρε ο Βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος Αλέξανδρος, στη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, την Τρίτη, σημειώνοντας ότι η Κύπρος αντιλαμβάνεται τα προβλήματα και τα θέματα που προκύπτουν στην περιοχή αυτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE