ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ευχάριστα τα νέα για τον μοτοσικλετιστή

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ευχάριστα τα νέα για τον μοτοσικλετιστή

Ευχάριστα τα νέα για τον μοτοσικλετιστή, ο οποίος μετά από τροχαίο που σημειώθηκε γύρω στις 10:00 το πρωί της Τρίτης 30/4, στη Λεμεσό, είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, ενώ οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για σοβαρό τραυματισμό του μοτοσικλετιστή, τελικά όπως διαπιστώθηκε από τους ιατρούς, δεν έφερε κάποιο τραύμα που να έχρηζε περαιτέρω νοσηλείας.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρωί της Τρίτης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν δύο σαλούν αυτοκίνητα και μια μοτοσικλέτα μικρού κυβισμού. Ο μοτοσικλετιστής είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου αργότερα έλαβε εξιτήριο.

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE