ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μεταστέγαση του ΓΕΕΦ μετά από 55 χρόνια

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μεταστέγαση του ΓΕΕΦ μετά από 55 χρόνια

Αλλάζει στέγη μετά από 55 χρόνια το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ).

 


Σε ανάρτησή του την Τετάρτη 1/5 στον λογαριασμό του στο twitter, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης έγραψε: "Κύκλος 55 χρόνων έκλεισε με την υποστολή των σημαιών και την παράδοση των κλειδιών. Τα συναισθήματα ανάμεικτα, ωστόσο ιδιαίτερα συγκινητική η παρουσία του Νίκου Κόσιη, του εμπνευστή της ίδρυσης και συστέγασης της ΕΦ με την Αστυνομία, το ΓΕΕΦ άλλαξε στέγη. Συγκατοικεί με το ΥΠΑΜ πλέον".

Όπως έχει ανακοινωθεί, εντός Απριλίου έγινε και η μεταστέγαση του Υπουργείου Άμυνας σε νέο κτήριο επί της Λεωφόρου Στροβόλου, στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE