Φρικιαστικό εργατικό δυστύχημα στην Ελλάδα – 44χρονος πολτοποιήθηκε από μηχάνημα

Φρικιαστικό εργατικό δυστύχημα στην Ελλάδα – 44χρονος πολτοποιήθηκε από μηχάνημα

Φρικιαστικό εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, καθώς 44χρονος που είχε εξαφανιστεί από την Μ. Πέμπτη βρέθηκε πολτοποιημένος στα σφαγεία που εργαζόταν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, ο 44χρονος Πακιστανός εργαζόταν σε σφαγεία πτηνοτροφικής μονάδας στην περιοχή. Από τη Μ. Πέμπτη δεν είχε δώσει σημεία ζωής και είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του στις αρχές.

Την Τρίτη 30/5 ένας ομοεθνής του, που επίσης εργάζεται στα σφαγεία, βρέθηκε μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα, αφού εντόπισε τον 44χρονο νεκρό.

Όλα δείχνουν ότι τα ρούχα του άτυχου άνδρα πιάστηκαν στο μηχάνημα, το οποίο στη συνέχεια τον τράβηξε και τον πολτοποίησε, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Η αστυνομία ερευνά τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE