Επίσημη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Όσα έγιναν και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΑΝ στη Γενική Συνέλευση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Επίσημη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Όσα έγιναν και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΑΝ στη Γενική Συνέλευση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η Ανόρθωση ενημερώνει για τη Γενική Συνέλευση που έγινε την Τρίτη του Πάσχα.

Αναλυτικά:

«Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου, σήμερα 30 Απριλίου 2019, επικύρωσε το Υπόμνημα Εισηγήσεων που έχει καταθέσει μέσω της Τριμελούς Επιτροπής ο κ. Χρήστος Πουλλαΐδης.

Επιπρόσθετα, έχει εξουσιοδοτήσει το Δ.Σ. του Συλλόγου όπως εντός επτά (7) ημερών καταλήξει σε συμφωνία επιστροφής των 235.800 μετοχών στον κ. Πουλλαΐδη μαζί με οποιεσδήποτε αναδιαρθρώσεις χρήζει η συμφωνία διαχείρισης, σύμφωνα με το πιο πάνω υπόμνημα και τον καλεί να αναλάβει τη διοίκηση της Εταιρείας. Η συμφωνία θα τεθεί ενώπιον νέας έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

Επιπλέον, δεσμεύεται ότι τα μέλη της θα συνδράμουν εμπράκτως στις προσπάθειες των Διοικητικών Συμβουλίων Σωματείου και Εταιρείας και του κ. Χρήστου Πουλλαΐδη για την εξεύρεση επενδυτών οι οποίοι να συνεισφέρουν στη νέα προσπάθεια που ξεκινά. Τέλος εκφράζει την αισιόδοξη πεποίθηση, ότι από σήμερα αρχίζει μια καινούρια εποχή για την Ανόρθωση»!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.