Όλα δείχνουν πως θα αποκτήσει τον Κιάκο

Όλα δείχνουν πως θα αποκτήσει τον Κιάκο

Κοντά στην απόκτηση του Γιάννη Κιάκου είναι ο Πανιώνιος, ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν με τα Μετέωρα στη Γ’ Εθνική κι έχει γαλουχηθεί στα γήπεδα της Γερμανίας.

Ο Πανιώνιος το ερχόμενο καλοκαίρι δεν θα μπορεί να κάνει μεταγραφές παικτών άνω των 23 ετών μιας και δεν παίρνει αδειοδότηση. Έτσι, η ομάδα της Νέας Σμύρνης καλείται να βρει ποδοσφαιριστές μικρούς σε ηλικία, αλλά και με το απαραίτητο ταλέντο.

Έτσι, φαίνεται να είναι κοντά στην απόκτηση του Γιάννη Κιάκου. Πρόκειται για 21χρονο αριστερό μπακ που φέτος αγωνίστηκε με τα Μετέωρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει μεγαλώσει στη Γερμανία κι έχει αγωνιστεί στις FSV Erlangen-Bruck U19, Würzb. Ki. U19, Würzburger K II, SpVgg Bayreuth και SpVgg Bayreuth.

Πριν μερικές μέρες δοκιμάστηκε στον Πανιώνιο κι άφησε καλές εντυπώσεις, με αποτέλεσμα όλα να δείχνουν πως θα αποκτηθεί.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Δημοσκόπηση SIGMA: Ξεκάθαρα σε λάθος πορεία η χώρα - Πώς κρίνουν οι πολίτες το έργο της Κυβέρνησης δύο χρόνια μετά

Δημοσκόπηση SIGMA: Ξεκάθαρα σε λάθος πορεία η χώρα - Πώς κρίνουν οι πολίτες το έργο της Κυβέρνησης δύο χρόνια μετά

Κόλαφος για την Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη η νέα δημοσκόπηση του SIGMA για το πολιτικό σκηνικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE