ΛΑΡΝΑΚΑ: Ποινή φυλάκισης σε 43χρονο οδηγό- Τροχαίο αποκάλυψε παρανομίες

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ποινή φυλάκισης σε 43χρονο οδηγό- Τροχαίο αποκάλυψε παρανομίες

Ποινή φυλάκισης τριών μηνών και στέρηση άδειας οδηγού για δέκα μήνες, επέβαλε την Τρίτη (30/4) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας σε 43χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος κατά παράβαση διατάγματος Δικαστηρίου.

Ο 43χρονος είχε εμπλακεί με το αυτοκίνητό του, σε τροχαία σύγκρουση, την 31η Αυγούστου 2018, σε δρόμο της Λάρνακας.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν από την Αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε το όχημα με στερημένη άδεια οδηγού, ενώ το όχημα ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο και χωρίς άδεια κυκλοφορίας και πιστοποιητικό ασφάλειας σε ισχύ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.