Κρίμα! Τραυματίστηκε και αποχώρησε με φορείο ο Κυριάκος Ιωάννου

Κρίμα! Τραυματίστηκε και αποχώρησε με φορείο ο Κυριάκος Ιωάννου

Δυστυχώς ο Κυριάκος Ιωάννου στάθηκε άτυχος στην παρουσία του στον τελικό του άλματος εις ύψος, στο Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου.

Ο Κύπριος άλτης άρχισε τον αγώνα του από τα 2μ24, απέτυχε στην πρώτη και στην προσπάθειά του να πιέσει τον εαυτό του στη δεύτερη σωριάστηκε στο έδαφος λαβωμένος.

Οι γιατροί έσπευσαν κοντά του και χρειάστηκε μάλιστα ν' αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο με τη βοήθεια του φορείου, αφού δεν ήταν σε θέση να περπατήσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 Προτάσσει τα ΜΟΕ η Αθήνα για την επανέναρξη των συνομιλιών - Είδε Γεραπετρίτη η Ολγκίν

Προτάσσει τα ΜΟΕ η Αθήνα για την επανέναρξη των συνομιλιών - Είδε Γεραπετρίτη η Ολγκίν

Συνεχίζει το σαφάρι επαφών στις εγγυήτριες χώρες η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ενόψει της επόμενης πενταμερούς διάσκεψης, στη Νέα Υόρκη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο. Μετά την Κωνσταντινούπολη και τη συνάντηση που είχε με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, η κα. Ολγκίν, είχε την Πέμπτη συνάντηση στην Αθήνα, με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Κατά τη συνάντηση, η Αθήνα, έστειλε το μήνυμα πως η οικοδόμηση εμπιστοσύνης συνιστά απαραίτητη συνθήκη για την επανεκκίνηση των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE