ΕΞΑΛΛΟΣ ο Ζιντάν με την εικόνα της Ρεάλ – Τελειώνει ο Μπέιλ

ΕΞΑΛΛΟΣ ο Ζιντάν με την εικόνα της Ρεάλ – Τελειώνει ο Μπέιλ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του από την εμφάνιση των παικτών του κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Κοντά στην πόρτα της εξόδου ο Μπέιλ.

Η ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Ράγιο Βαγιεκάνο, αναμένεται να φέρει ανακατατάξεις στο στρατόπεδο των Μαδριλένων.

Για πρώτη φορά ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν υπερασπίστηκε τους παίκτες του και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του.

«Δεν κάναμε τίποτα. Τίποτα. Σε όλα τα επίπεδα. Κάποιες φορές μπορεί να μη σκοράρεις, αλλά εδώ δεν κάναμε τίποτα. Είμαι έξαλλος, γιατί ήταν κακή η εικόνα. Είμαι υπεύθυνος για αυτό. Πρέπει να πούμε συγγνώμη στους οπαδούς και το κλαμπ.

Το τι είπα στους παίκτες μένει στα αποδυτήρια. Εγώ πάντα υπερασπίζομαι τους παίκτες μου, αλλά τώρα δε θα το κάνω. Δεν μπορούμε να παίζουμε έτσι. Είμαι κι εγώ υπεύθυνος», ήταν μόνο μερικές από τις δηλώσεις του.

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΜΠΕΙΛ

Ένας από τους παίκτες που πλέον είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι είναι και ο Μπέιλ.

Ο Ουαλός αποχώρησε με το αυτοκίνητο του από το ματς με τη Βαγιεκάνο, γιατί ήθελε να πάει εγκαίρως στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης.

Εκεί τον περίμενε το προσωπικό του τζετ για να τον μεταφέρει σε άγνωστο προορισμό.

«Δεν ξέρω αν το μυαλό του είναι στη Μαδρίτη», σχολίασε ο Ζινεντίν Ζιντάν για τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Όπως είναι γνωστό, η Ρεάλ θέλει να πουλήσει τον Ουαλό το ερχόμενο καλοκαίρι, για να ενισχύσει την ομάδα της.

Μέχρι στιγμής, όμως, δεν έχει βρεθεί κάποιος υποψήφιος αγοραστής.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE