ΠΑΦΟΣ: Φωτιά σε τροχόσπιτο- Λάμπα πετρελαίου που άφησε άστεγος στο επίκεντρο

ΠΑΦΟΣ: Φωτιά σε τροχόσπιτο- Λάμπα πετρελαίου που άφησε άστεγος στο επίκεντρο

Φωτιά σε εγκαταλειμμένο τροχόσπιτο έθεσε σε άμεση κινητοποίηση την πυροσβεστική υπηρεσία Πάφου το βράδυ της Κυριακής (28/4).

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το μήνυμα για την φωτιά λήφθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα χθες (28/4) για φωτιά σε μικρό εγκαταλειμμένο λυόμενο τροχόσπιτο κάτω από την Λαϊκή Αγορά της Πάφου στον χώρο στάθμευσης.

Μέλη του πυροσβεστικού σταθμού Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και κατέσβησαν την φωτιά. Τα αίτια της πρόκλησης της φωτιάς διερευνώνται.

Ωστόσο από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φέρεται η φωτιά να προκλήθηκε από την φορητή λάμπα πετρελαίου που είχε αφήσει ξεχασμένη άστεγος που διαμένει σ’ αυτό.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκε ζημιά στην οροφή και τη μία πλευρά του τροχόσπιτου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική νίκη για τη χώρα μας: Μετά από απαίτηση της κυπριακής Κυβέρνησης παραιτήθηκε ο Αφζάλ Καν – Επισκέφθηκε παράνομα τα κατεχόμενα

Διπλωματική νίκη για τη χώρα μας: Μετά από απαίτηση της κυπριακής Κυβέρνησης παραιτήθηκε ο Αφζάλ Καν – Επισκέφθηκε παράνομα τα κατεχόμενα

Ο βουλευτής του Εργατικού Κόμματος Αφζάλ Καν παραιτήθηκε από τη θέση του εμπορικού απεσταλμένου του Ηνωμένου Βασιλείου στην Τουρκία, μετά από κριτική που δέχτηκε για την επίσκεψή του την περασμένη εβδομάδα στα κατεχόμενα, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE