ΙΡΑΝ: Απειλεί να κλείσει το Στενό του Χορμούζ

ΙΡΑΝ: Απειλεί να κλείσει το Στενό του Χορμούζ

Το Κουβέιτ καταγράφει με έντονη ανησυχία τις απειλές του Ιράν ότι θα κλείσει το Στενό του Χορμούζ, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών του εμιράτου, ο Χάλεντ αλ Τζαράλα, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KUNA.

Ο Τζαράλα αναφερόταν στην προειδοποίηση των Φρουρών της Επανάστασης ότι δεν αποκλείεται να κλείσουν το στενό αυτό στρατηγικής σημασίας, εν μέσω της συνεχιζόμενης έντασης στην περιοχή, ανέφερε το πρακτορείο.

«Βλέπουμε αυτές τις απειλές με ανησυχία (...) ελπίζουμε όπως πάντα η περιοχή μας να μπορέσει να ξεπεράσει αυτή την ένταση», είπε ο ΥΠΕΞ του Κουβέιτ, μετέδωσε το KUNA.

Απο ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE