ΙΡΑΝ: Απειλεί να κλείσει το Στενό του Χορμούζ

ΙΡΑΝ: Απειλεί να κλείσει το Στενό του Χορμούζ

Το Κουβέιτ καταγράφει με έντονη ανησυχία τις απειλές του Ιράν ότι θα κλείσει το Στενό του Χορμούζ, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών του εμιράτου, ο Χάλεντ αλ Τζαράλα, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KUNA.

Ο Τζαράλα αναφερόταν στην προειδοποίηση των Φρουρών της Επανάστασης ότι δεν αποκλείεται να κλείσουν το στενό αυτό στρατηγικής σημασίας, εν μέσω της συνεχιζόμενης έντασης στην περιοχή, ανέφερε το πρακτορείο.

«Βλέπουμε αυτές τις απειλές με ανησυχία (...) ελπίζουμε όπως πάντα η περιοχή μας να μπορέσει να ξεπεράσει αυτή την ένταση», είπε ο ΥΠΕΞ του Κουβέιτ, μετέδωσε το KUNA.

Απο ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE