Ένα βήμα πιο κοντά στην Ευρώπη!

Ένα βήμα πιο κοντά στην Ευρώπη!

Έντεκα λεπτά στο δεύτερο μέρος έφταναν στην Τορίνο, για να πάρει μεγάλη νίκη απέναντι στην Μίλαν και να την περάσει στη βαθμολογία.

Στο 58′ η Τορίνο κέρδισε πέναλτι με τη βοήθεια του VAR καθώς, ο Κεσιέ έκανε σκληρό φάουλ με τον Αντρέα Μπελότι, να μην αφήνει το «δώρο» ανεκμετάλλευτο για το 1-0 των γηπεδούχων. Η Μίλαν είχε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-1 στο 67′ όμως, η κεφαλιά του Μπακαγιόκο πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σιρίγκου.

Οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» την υπόθεση νίκη δύο λεπτά μετά με σουτάρα του Μπερένγκουερ μέσα από την περιοχή, που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ντοναρούμα. Μάλιστα οι «ροσονέρι» τελειώσαν με 10 παίκτες την αναμέτρηση καθώς, αποβλήθηκε ο Αλεσάντρο Ρομανιόλι στο 82ο λεπτό.

Έτσι η Τορίνο βρίσκεται στην 5η θέση και το -2 από την 4η Ρόμα.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του Προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, να αποχωρήσει από την προεδρία του κόμματος άμεσα, πριν από τις βουλευτικές εκλογές του 2026. Η ανακοίνωσή από τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με κύριο θέμα το κυπριακό, οι εξελίξεις μετά τη διάσκεψη της Γενεύης και ενόψει της νέας διάσκεψης, τον ερχόμενο Ιούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE