Προτάθηκαν σε αρκετές Κυπριακές ομάδες παίκτες από τη Σούπερ Λιγκ – Μεγάλη ομάδα τους αξιολογεί, αλλά… «ΚΟΛΛΑΕΙ»

Προτάθηκαν σε αρκετές Κυπριακές ομάδες παίκτες από τη Σούπερ Λιγκ – Μεγάλη ομάδα τους αξιολογεί, αλλά… «ΚΟΛΛΑΕΙ»

Είναι γεγονός μιας και διέρρευσαν προ ημερών δημοσιεύματα ότι οι Φράνκο Μάζουρεκ και Νίκος Καλτσάς προτάθηκαν σε Κυπριακές ομάδες.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο «Αιχμηρός» δεν προτάθηκαν μόνο σε μία ομάδα, αλλά σε αρκετές Κυπριακές ομάδες.

Εντούτοις, μία εκ των μεγάλων ομάδων του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας που εκπλήρωσε κιόλας τον πρώτιστο της στόχο, έχει ασχοληθεί αρκετά με αυτές τις δύο περιπτώσεις παικτών εδώ και μέρες, αλλά προς το παρόν δεν προχωράνε περαιτέρω οι διεργασίες και να κινηθεί να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις αυτών των ποδοσφαιριστών, μιας και η τεχνική ηγεσία δεν γνωρίζει ακόμη και τυπικά εάν θα είναι εκεί και στη νέα σεζόν, καθώς και το πόσο θα είναι το κονδύλι που θα έχει ως προϋπολογισμό για να ξέρει το πως θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι.

Βέβαια, τις τελευταίες μέρες από Ελλάδα βγαίνουν αρκετά δημοσιεύματα ότι Μάζουρεκ και Καλτσάς είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων της Σούπερ Λιγκ, άρα γίνεται ακόμη πιο δύσκολο είτε και οι δύο είτε κάποιος εξ αυτών να έρθει στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα τη νέα σεζόν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Με την έκδοση τη Δευτέρα των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων αρχίζει μια πορεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε διαχρονικά, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, καλώντας τους πολίτες και όλους τους εμπλεκόμενους σε συνεργασία για εφαρμογή τους. Τα διατάγματα θα ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE